EEN TIPJE VAN DE SLUIER ...


Gedurende het jaar duiken we met elkaar in de wereld van de menstrualiteit. De spiritualiteit van je menstruatie. Steeds dieper.


Dag 1: Verbinden en Verwachten

Dag 2: Ritueel verwelkomen van je cyclus

Dag 3: Bewustzijn van je lijf

Dag 4: Een nacht met de maan

Dag 5: Nieuwjaarslabyrint

Dag 6: Zintuigen verwennen

Dag 7: Lentekriebels en Godinnenkracht

Dag 8: De klank van je Sensualiteit

Dag 9: Zelfliefde, In het Licht staan

Dag 10: Eren van je Vrouwelijke Essentie


We beginnen de dag met een cyclus check-in. Op welke dag van je cyclus zit jij en wat ervaar/voel je? We leren je hoe de cyclus werkt en wat de verborgen krachten ervan zijn. We geven je handvaten hoe je op jouw manier je cyclus bij kunt houden, zodat je jouw eigen unieke cyclus meer en meer leert kennen.

Door het werken in een groep kun je ervaren dat er herkenning is, erkenning. We gaan het samen aan en dragen het groepsproces met elkaar, dit geeft een enorme kracht en diepgang aan ieders individuele proces. Wij zorgen voor veilige en liefdevolle bedding waarin jij kunt zakken in lijf, waarin je je mag overgeven en mag laten dragen.  
We ontmoeten elkaar in een yurt, in alle seizoenen, in alle manen. We nodigen je uit je te openen, te voelen.


WAT KUN JE VERWACHTEN?


Meditatie
Ademwerk
Lichaamswerk
Rituelen
Creatieve werkvormen
Informatie
Deelcirkels
En nog zo veel meer

Je mag gaan ontdekken hoe jouw cyclus voelt in de verschillende fases en hoe je daarmee kunt floreren in jouw leven. Vanuit liefdevolle aandacht ermee te Zijn. Door de onderlinge uitwisseling en onze kundige aanwezigheid bouwen we een fysiek en energetisch veld waarin we kunnen zijn met alles wat zich aandient.

DATA en TIJDEN


10 vreugdevolle dagen van 10.00 tot 16.30 uur

Work in Progress. Interesse in de training? Meld je aan voor de Nieuwsbrief, dan ontvang je binnenkort de data. 


LOCATIE

TempelVrouwen Yurt de Glind


JOUW BIJDRAGE

€ 1975,- excl BTW, incl met liefde bereide vegan biologische lunch (in termijnen betalen mogelijk, neem contact op voor overleg)


INSCHRIJVEN

Voel je dat je hierbij wilt zijn? ︎︎︎ schrijf je hier inDISCLAIMER

Dit traject heeft potentieel therapeutische waarde maar is geen (trauma) therapie. We begeleiden je om optimaal gebruik te maken van de ervaring en wijsheid die wij inbrengen, maar we bieden geen individuele ondersteuning. We vragen je verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen proces. Naaktheid en aanraking kunnen worden uitgenodigd maar zijn nooit verplicht. Aarzel niet om contact op te nemen als je helder wil krijgen of dit traject voor jou passend is, je bent heel welkom met al je vragen!


︎︎︎ ANNULERINGSVOORWAARDEN
Een jaartraining is geboren!

Zo verheugd voelen wij ons dat we dit als soulsisters de wereld in mogen brengen. Na het lezen van "Claim je cyclus" keken we elkaar aan en voelden; JA.

Al jaren verzamelen we beiden op allerlei manieren wijsheid, volgen we ons pad naar binnen en buiten, voelen we dat we samen iets te doen hebben. De menstruatie als uitgangspunt om te komen tot jouw kern, dat willen we graag faciliteren!

Allebei zijn we al jarenlang bezig met ons bewust worden van ons vrouw zijn en volgden prachtige trainingen en opleidingen. Nu nemen we jou graag mee, verwennen we je met onze heerlijke EigenWijsheden.


Jo-Anne over Sophie

Sophie is warm, zacht, rond. Als ik bij haar ben voel ik in al mijn uiteinden dat ik er mag zijn met alles wat is. Of ik me nu boos, intens verdrietig of super enthousiast voel, het is zo welkom. Onvoorwaardelijk voelt dat. Sophie zit naast me. Ze gaat het niet fixen en wordt ook niet ongemakkelijk. Ze durft verdiepende vragen te stellen en vertelt me hoe mooi ik ben, hoe welkom ik ben met mijn alles.


Sophie staat open voor nieuwe ervaringen, voor het leven en weet dat Leven begint buiten de gebaande paden. Oe en als ze enthousiast is, neemt ze je mee, vol overgave. Het doet me denken aan een pelvic release oefening die ze met een groep deelde en waar echt vuur ontstond, een magische cadans. Diepgaand en met een grote lach. En als ze zingt samen met haar ukelele bij het vuur mmm.


Naast de Jaartraining Menstrualiteit heeft Sophie ook haar bedrijf als natuurcoach en geeft ze hypnobirting cursussen.


Sophie over Jo-Anne

Jo-Anne is een heerlijke sterke en krachtige vrouw. Aanwezig met haar enthousiasme en wijsheid. Ze neemt me mee naar de wereld van durven anders te zijn, je eigen pad te bewandelen, zoeken, gaan. Ik leer ontzettend veel van haar vuur en haar daadkracht. Heel dankbaar ben ik daarvoor. Als Jo-Anne iets wil, dan gaat ze ervoor. Het geeft mij kracht en ik zie daardoor mogelijkheden. Voel door haar hoe welkom ik ben met mijn wensen en verlangens.

Ik voel in Jo-Anne een echte oervrouw. Een diepe oerkracht, zuiver. Zo fijn om bij te zijn en samen mee te mogen creeeren, te lachen, genieten en regelmatig ook balen van de dingen die niet gaan zoals we zo graag zouden willen, huilen.


Naast de Jaartraining Menstrualiteit is Jo-Anne vrouwencoach, organiseert Menarche weekenden, is facalitator, spaceholder en organisator. En ze is een geweldige gastouder.“Onze Vrouwelijke essentie is het Vrouwelijke dat door onze eigen ervaring gekend wil worden. Het is onze persoonlijke service aan de revolutie, Niet een revolutie die aan ons is opgelegd, maar een revolutie die werkt via ons lichaam.”

OVER SOPHIE

Bij mij kun je terecht voor hypnobirthing, het rebozo ritueel en ondersteuning in je postpartum periode, de 40 dagen na de bevalling. Ik ondersteun je graag in een zachte landing voor jou als nieuwe moeder en voor je kindje op deze aarde. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. 
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen.
︎︎︎meer over mij


Lees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.


Lees hier de annuleringsvoorwaarden.SOPHIE SCHOCH

06-24703577
info@bijsophie.comKVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02