ANNULEREN
BIJ SOPHIE
Annuleringsvoorwaarden Coaching


Als je meer dan 48 uur voor de geboekte sessie annuleert, is dat kosteloos

Als je 48 tot 24 uur voor aanvang van de geboekte sessie annuleert, betaal je 50%.

Als je minder dan 24 uur voor aanvang van de geboekte sessie annuleert, betaal je 100%

LET OP! Annuleren doe je in het plansysteem. Stuur me dan ook een mail, zodat zeker is dat de annulering bij mij terecht komt.


Bij annulering vanuit mij betaal je niets.
Annuleringsvoorwaarden Jaartraining Menstrualiteit


Wanneer je binnen 72 uur na je aanmelding annuleert is dat kosteloos - met uitzondering van 14 dagen voor aanvang van de training.

Aanmelding tot 6 weken voor aanvang van de cursus = 75% restitutie*

Na 6 weken voor aanvang van de cursus, je betaalt het volledige bedrag*


* Als we je plek kunnen vullen rekenen we enkel 15% administratiekosten
** Wanneer de jaartraining wegens Covid-19 geannuleerd wordt alvorens het traject van start gaat, ontvang je je volledige bijdrage retour.Annuleringsvoorwaarden Hypnobirthing


Annuleren dient schriftelijk te gebeuren bij Mucha Mama.

Annulering door de cursist geeft geen recht op het volgen van de cursus op een ander tijdstip of een andere locatie. Wel kunnen we samen kijken naar of er op een ander moment of bij een andere docent plek is in de cursus.

Mocht de baby voor de cursusdatum geboren worden dan wordt het volledige cursusbedrag minus de kosten van de cursusmaterialen en administratiekosten geretourneerd. Het totale kostenbedrag is € 34.99.

Bij annulering vanaf het moment van betaling tot dertig dagen voor aanvang van de cursus is 25% van het cursusgeld + € 34.99 voor administratiekosten en vergoeding voor de cursusmaterialen die al zijn verstrekt, verschuldigd.

Bij annulering vanaf dertig dagen tot veertien dagen voor aanvang van de cursus is 50% van het cursusgeld + € 34.99 voor administratiekosten en vergoeding voor de cursusmaterialen die al zijn verstrekt, verschuldigd.

Bij annulering vanaf veertien dagen voor aanvang van de cursus is het volledige cursusgeld inclusief administratiekosten verschuldigd.


Annulering/vervanging vanuit mij:

Een Mucha Mama docente behoudt zich het recht voor cursussen af te zeggen wanneer er minder dan 3 aanmeldingen zijn. Mucha Mama zal zich inspannen om de cursist de mogelijkheid te bieden de cursus alsnog te volgen op een ander tijdstip of op een andere cursuslocatie. Wanneer dit niet lukt zal het eventueel reeds betaalde cursusgeld minus al verstrekte cursusmaterialen worden geretourneerd.

Mucha Mama is te allen tijde gerechtigd een Mucha Mama Hypnobirthing Docente te laten invallen voor een andere Mucha Mama Hypnobirthing Docente.


︎︎︎ TERUG