HYPNOBIRTHING bij SophieEen ontspannen bevalling, vanuit je eigen kracht. Vol vertrouwen en samen.

Jij bent mooi. En je bent zwanger!


Over een tijdje ga je bevallen. Misschien heb je geen idee hoe dat allemaal moet. Wat je moet weten, wat je moet doen. Maak je geen zorgen! Je lichaam weet al precies hoe dat moet.

Is het niet ongelofelijk hoe de natuur alles zo geregeld heeft, zo op elkaar heeft afgestemd dat zoiets unieks en wonderbaarlijks als een bevalling mogelijk is? Vertrouw daarop!

Hypnobirthing gaat over diepe ontspanning en de kracht van positieve gedachten. Met helder inzicht in hoe je lichaam werkt tijdens de bevalling en praktische oefeningen voor jou en je partner, ga je ontspannen en vol vertrouwen je bevalling in. Zo help je jou en je kindje om de bevalling zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Liefdevol en krachtig.


︎︎︎Boek hier een groepscursus


︎︎︎Boek hier een privécursus


Meer informatie over wat hypnobirthing precies is en hoe de cursus in elkaar zit, open dit pdf bestand.


Lees hier praktische informatie over de cursus.


             


“Wij kwamen allebei echt heel ontspannen en relaxed thuis na de cursus! We zitten nu ook op één lijn wat betreft de bevalling, dat geeft een heel goed gevoel en schept vertrouwen. Waarbij ik eerst het idee had dat ik het voornamelijk zelf zou moeten doen, heb ik nu echt ingezien dat je het echt samen kan doen. Ook Hugo vindt de handvatten die we hebben meegekregen heel fijn. Nogmaals heel veel dank! Nu kijken we allebei uit naar de bevalling.” 

Loes


”Dankzij de cursusdag bij Sophie, kon ik het bevallingsproces bewonderen en koesteren” ︎ “Door haar rustige luisteren, vragen stellen en simpele, doelgerichte oefeningen in de natuur, wist Sophie opnieuw perspectief te geven” ︎ “Sophie ontroert met haar zuiverheid, warmte en wezenlijke liefde. Je voelt je veilig en vertrouwd bj haar, gedragen en omarmd.”︎


OVER SOPHIE


Bij mij kun je terecht voor coaching in de natuur, hypnobirthing en werken met je menstruatiecyclus. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. Samen vertragen we en zakken we in wat er nu is. Ik ga niet op zoek naar oplossingen, deze dienen zich vanzelf aan op moment dat we omarmen wat er is.
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen.


︎︎︎meer over Sophie
Lees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.
SOPHIE SCHOCH


06-24703577
info@bijsophie.com

Omgeving Amersfoort en Soest

KVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02