HYPNOBIRTHING bij SophieEen ontspannen bevalling, vanuit je eigen kracht. Vol vertrouwen en samen.

Jij bent mooi. En je bent zwanger!


Over een tijdje ga je bevallen. Misschien heb je geen idee hoe dat allemaal moet. Wat je moet weten, wat je moet doen. Maak je geen zorgen! Je lichaam weet al precies hoe dat moet.

Is het niet ongelofelijk hoe de natuur alles zo geregeld heeft, zo op elkaar heeft afgestemd dat zoiets unieks en wonderbaarlijks als een bevalling mogelijk is? Vertrouw daarop!

Hypnobirthing gaat over diepe ontspanning en de kracht van positieve gedachten. Met helder inzicht in hoe je lichaam werkt tijdens de bevalling en praktische oefeningen voor jou en je partner, ga je ontspannen en vol vertrouwen je bevalling in. Zo help je jou en je kindje om de bevalling zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Liefdevol en krachtig.


︎︎︎Boek hier een groepscursus


︎︎︎Boek hier een privécursusHet voordeel van een 1-daagse cursus is dat je met elkaar helemaal in de ontspanning kunt zakken. We nemen gedurende de dag uitgebreid de tijd om te ontspannen en om aan te komen bij wat júllie willen en belangrijk vinden tijdens de bevalling. Dit kun je pas goed voelen als je daar in kunt ontspannen en de tijd voor neemt. 


Meer informatie over wat hypnobirthing precies is en hoe de cursus in elkaar zit, open dit pdf bestand.


Lees hier praktische informatie over de cursus.


             


“Wij kwamen allebei echt heel ontspannen en relaxed thuis na de cursus! We zitten nu ook op één lijn wat betreft de bevalling, dat geeft een heel goed gevoel en schept vertrouwen. Waarbij ik eerst het idee had dat ik het voornamelijk zelf zou moeten doen, heb ik nu echt ingezien dat je het echt samen kan doen. Ook Hugo vindt de handvatten die we hebben meegekregen heel fijn. Nogmaals heel veel dank! Nu kijken we allebei uit naar de bevalling.” 

Loes


OVER SOPHIE

Bij mij kun je terecht voor hypnobirthing, het rebozo ritueel en ondersteuning in je postpartum periode, de 40 dagen na de bevalling. Ik ondersteun je graag in een zachte landing voor jou als nieuwe moeder en voor je kindje op deze aarde. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. 
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen.
︎︎︎meer over mij


Lees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.


Lees hier de annuleringsvoorwaarden.SOPHIE SCHOCH

06-24703577
info@bijsophie.comKVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02