JAARTRAINING Menstrualiteit


Ben je er klaar voor om jouw vrouwelijke essentie te her ontdekken?!
We nemen je graag mee op een reis door je cyclus verbonden aan de seizoenen, verbonden aan de maan en verbonden met het grote geheel.

Het is tijd om vrouwenkracht opnieuw de wereld in te brengen en de balans te herstellen tussen de feminiene en masculiene energie.


“De menstruatie is de inwijdingsreis naar onze kracht; een psychologisch proces van dood en wedergeboorte dat naar een steeds hoger niveau van bewustzijn leidt”


Door te verbinden met je menstruatiecyclus, kom je steeds meer in je kracht, in contact met je Vrouwelijke Essentie. Er zit magie in je menstruatiecyclus, een godinnen kracht. Wij leren je meer in je lijf te zakken en je cyclus te leren kennen. Je wordt dan zachter en liefdevoller en vriendelijker naar jezelf. Je mag van jou gaan houden!

“Je cyclus is een prachtig middel om jezelf meer te leren kennen” 

Je gaat meer vreugde ervaren, meer voelen vanuit jouw lijf, je maakt andere keuzes, de relaties met de mensen om je heen veranderen omdat je meer in verbinding staat met jezelf. Je leert je eigen potentieel kennen, je natuurlijke kracht, je kwetsbaarheid. Je cyclus als innerlijke houvast, je kompas. Ze helpt je om grenzen te stellen en meer zelfvertrouwen te hebben, een plek in jezelf waar je tot rust kunt komen.


“Menstrualiteit is het bewustzijn dat wordt gecreëerd wanneer vrouwen het proces van hun menstruatie - inclusief de menarche en de menopauze - omarmen, ermee leven en zich ermee verbinden”


︎︎︎ Schrijf je in!Doorgaans hebben we niet geleerd dat je maanstonde iets positiefs is, iets waaruit je kracht put, waarin persoonlijke groei verscholen zit, waarom vrouw zijn magisch is.… We hebben vooral meegekregen dat het een zwakte is, iets wat lastig en vervelend is. Een bedreiging zelfs, ongrijpbaar.


Zoveel vrouwen ervaren klachten rondom hun menstruatie. Hoe helpend zou het zijn als we naar haar, naar ons lijf gaan luisteren? Oervolkeren weten het nog, het is niet nieuw, denk aan de Red Tent traditie.

Onze inspiratiebron is het boek "Claim je cyclus". Met toestemming van de schrijfsters Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer mogen we teksten en inhoud gebruiken. Zij delen ons enthousiasme en we hopen op deze wijze bij te dragen aan een toename van meer bewustzijn rondom Menstrualiteit.


DISCLAIMER

Dit traject heeft potentieel therapeutische waarde maar is geen (trauma) therapie. We begeleiden je om optimaal gebruik te maken van de ervaring en wijsheid die wij inbrengen, maar we bieden geen individuele ondersteuning. We vragen je verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen proces. Naaktheid en aanraking kunnen worden uitgenodigd maar zijn nooit verplicht. Aarzel niet om contact op te nemen als je helder wil krijgen of dit traject voor jou passend is, je bent heel welkom met al je vragen!

︎︎︎ annuleringsvoorwaarden
“Onze Vrouwelijke essentie is het Vrouwelijke dat door onze eigen ervaring gekend wil worden. Het is onze persoonlijke service aan de revolutie, Niet een revolutie die aan ons is opgelegd, maar een revolutie die werkt via ons lichaam.”


︎︎︎TERUGOVER SOPHIEBij mij kun je terecht voor hypnobirthing, het rebozo ritueel en ondersteuning in je postpartum periode, de 40 dagen na de bevalling. Ik ondersteun je graag in een zachte landing voor jou als nieuwe moeder en voor je kindje op deze aarde. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. 
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen. 
︎︎︎meer over SophieLees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.

SOPHIE SCHOCH


06-24703577
info@bijsophie.comKVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02