NATUURCOACHING bij SOPHIEDag mooi mens,

Ben je door alle verwachtingen, patronen en drukte het contact met jezelf kwijt? En heb je daardoor last van oordelen (van jezelf of anderen) en lukt het je niet te voelen of te doen wat je wilt? Voel je je lusteloos, gefrustreerd of alleen?

Wees welkom bij mij.

Met alles wat er is, met alles wie je bent.

Je mag weer stromen. Vanuit acceptatie je kracht en de verbinding met het leven voelen.

Ik ben natuurcoach en neem je mee op reis. Op reis naar je kern.

Samen zijn we buiten.

We praten, zijn stil, lopen, zitten bij vuur, kijken, voelen, luisteren en ontdekken.

De wijsheid van de natuur zet ik in om jou te spiegelen. Ik creëer een veilige plek in rust, met volle aandacht voor jou.

Door buiten te zijn en te zakken in het moment, kom je in contact met je kern, voel je beter wat je wilt en heb je meer energie.
“Ik riep Sophie’s coaching in voor een paar specifieke problemen waar ik al jarenlang tegenaan loop. In een aantal ontmoetingen in de natuur wist ze met haar rustig luisteren en vragen stellen en wat simpele maar doeltreffende oefeningen dat perspectief opnieuw te geven. Ik vind haar methode (icm haar persoonlijkheid) daardoor uiterst effectief en kan haar natuurcoaching iedereen aanraden.”

Renske
Praktisch

We zijn buiten in de Korte Duinen in Soest (vlakbij Amersfoort). Mocht het slecht weer zijn, dan ontvang ik je op een mooie plek nabij de Korte Duinen (kant van Amersfoort, vlak achter de Dierentuin).*

Losse sessies duren een uur en kosten € 70,- (incl BTW).** 

Je kunt een traject van 6 sessies volgen, dit kost € 380,- (incl BTW). 

Voor de eerste sessie kunnen we een oriëntatiegesprek voeren. Dat kan life, via de telefoon of online. Hierin maken we kennis en kijken we of we samen deze reis willen maken. Dit gesprek duurt 30 minuten en is gratis.

*Mocht de locatie om een of andere reden een probleem voor je zijn, neem gerust contact op om te overleggen.

**Mocht de prijs écht niet haalbaar zijn voor je, neem contact met me op zodat we kunnen overleggen.

OVER SOPHIEBij mij kun je terecht voor coaching in de natuur, hypnobirthing en werken met je menstruatiecyclus. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. Samen vertragen we en zakken we in wat er nu is. Ik ga niet op zoek naar oplossingen, deze dienen zich vanzelf aan op moment dat we omarmen wat er is.
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen.
︎︎︎meer over SophieLees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.

SOPHIE SCHOCH


06-24703577
info@bijsophie.comKVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02