NATUURCOACHING bij SOPHIE


Dag mooi mens,


Hoe is het met je?
Verlang je ernaar jezelf weer te voelen, tijd voor jezelf te hebben, te ontspannen?
Weer te stromen en in contact te zijn met wat er nu in je leeft?
Ben je door alle verwachtingen, patronen en drukte het contact met jezelf kwijt?  
Voel je je lusteloos, gefrustreerd of alleen? 


Jezelf (weer) voelen

De overgang van vrouw naar moeder, man naar vader, heeft een grote impact. Hier staan we vaak niet bij stil. We nemen de tijd voor een kraamperiode, maar daarna moet je vrij snel weer ‘als vanouds’ verder met je leven. Maar er is geen als vanouds. Alles is anders. Jij bent anders. Je hebt andere verantwoordelijkheden, andere wensen, andere verlangens. Of misschien zijn die hetzelfde, maar is de rest om je heen ineens helemaal anders, dus hoe geef je dat dan vorm? En hoe kun je jezelf blijven voelen als je voortdurend voor anderen zorgt, voor je kinderen klaar staat?

Voor wie?

In mijn coaching richt ik mij op (prille) ouders die het verlangen hebben om de verbinding met zichzelf te voelen. We leven in een drukke wereld, er wordt veel van ons gevraagd en van ons verwacht. We willen het beste voor ons kind en doen daar alles voor. Hoe vind je daarin rust en ontspanning? Wat heb jij nodig om niet kopje onder te gaan, maar je eigen kracht te voelen, je eigen kwaliteiten, je vertrouwen? 

Natuuurcoaching? Wat is dat?

Samen gaan we op reis. Op reis naar je kern. We zijn buiten. We wandelen, praten, zijn stil, zitten bij vuur, kijken, voelen, luisteren en ontdekken. De wijsheid van de natuur zet ik in om jou te spiegelen. Zo leer je jezelf kennen en kom je erachter wat voor jou werkt en wat niet, waar blokkades liggen en hoe je daar mee om kunt gaan. Ik creëer een veilige plek met volle aandacht voor jou waar alles er mag zijn.


“Ik riep Sophie’s coaching in voor een paar specifieke problemen waar ik al jarenlang tegenaan loop. In een aantal ontmoetingen in de natuur wist ze met haar rustig luisteren en vragen stellen en wat simpele maar doeltreffende oefeningen dat perspectief opnieuw te geven. Ik vind haar methode (icm haar persoonlijkheid) daardoor uiterst effectief en kan haar natuurcoaching iedereen aanraden.”

Renske
Praktisch

Ik ontvang je op een mooie plek nabij de Korte Duinen (kant van Amersfoort, vlak achter de Dierentuin). Van daaruit gaan we naar buiten.*

Kosten

Losse sessies duren één à anderhalf uur en kosten € 80,- (incl BTW).** 

Je kunt een traject van 5 sessies volgen, dit kost € 350,- (incl BTW). 

Orientatiegesprek

Voor de eerste sessie kunnen we een oriëntatiegesprek voeren. Dat kan life, via de telefoon of online. Hierin maken we kennis en kijken we of we samen deze reis willen maken. Dit gesprek duurt 30 minuten en is gratis.

*Mocht de locatie om een of andere reden een probleem voor je zijn, neem gerust contact op om te overleggen.

**Mocht de prijs écht niet haalbaar zijn voor je, neem contact met me op zodat we kunnen overleggen.

OVER SOPHIE

Bij mij kun je terecht voor hypnobirthing, het rebozo ritueel en ondersteuning in je postpartum periode, de 40 dagen na de bevalling. Ik ondersteun je graag in een zachte landing voor jou als nieuwe moeder en voor je kindje op deze aarde. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. 
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen.
︎︎︎meer over mij


Lees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.


Lees hier de annuleringsvoorwaarden.SOPHIE SCHOCH

06-24703577
info@bijsophie.comKVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02