INSPIRATIE


                              

Lezen


- Claim je Cyclus
Een fantastisch boek over de menstruatiecyclus en hoe deze niet als last te zien, maar als iets goddelijks, krachtigs, kwetsbaars. Iets om te eren in ons leven. 

- Reclaiming Childbith as a rite of Passage
Dit boek ben ik nu aan het lezen en maakt prachtig inzichtelijk hoe de geschiedenis (herstory) bijdraagt aan hoe we nu tegen de bevalling aankijken en hoe we dit als vrouwen ons weer kunnen toe-eigenen. 

- https://kiind.nl/40-dagen-kraamtijd/

Een mooi artikel over het belang van 40 dagen rust na de geboorte van je kindje en jou als moeder. 


- Website Vraag de Vroedvrouw. Margot belicht de Verloskundige kennis van alle kanten, zodat zwangeren hun eigen keuzes kunnen maken en geboortewerkers en zorgverleners hun zwangeren volledig kunnen informeren. 
   Kijken


 De term Matrascence. Ooit van gehoord? Het is de overgang van vrouw naar moeder. Dat is een enorm hormonaal proces, net zoiets als de puberteit. Daar is tegenwoordig zo weinig aandacht voor! In deze video wordt mooi verteld over wat het is. 

                             

Luisteren


 - Podcast: De vroedvrouw en de Psycholoog

Vroedvrouw Margot (van Vraag de Vroedvrouw) is in gesprek met psycholoog Karianne. Samen bespreken ze verschillende onderwerpen rondom de geboortezorg. - Podcast: The Truemanshow Anna Verwaal

Een adembenemende podcast over de prenatale imprint. Hoe enorm deze is en hoe weinig we ons hier bewust van zijn. En welke gevolgen heeft deze imprint voor hoe we nu tegen bevallen aankijken?


- Podcast: The Truemanshow Jaap van der Wal

Jaap van der Wal is fenomenoloog en brengt wetenschap en antroposofie samen. Op die manier kijkt hij naar de embryologie. 
︎︎︎terugOVER SOPHIE

Bij mij kun je terecht voor hypnobirthing, het rebozo ritueel en ondersteuning in je postpartum periode, de 40 dagen na de bevalling. Ik ondersteun je graag in een zachte landing voor jou als nieuwe moeder en voor je kindje op deze aarde. Het is voor mij belangrijk dat alles er mag zijn. 
Ik omarm jou met liefdevolle aandacht, in rust en vol vertrouwen.
︎︎︎meer over mij


Lees hier ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.


Lees hier de annuleringsvoorwaarden.SOPHIE SCHOCH

06-24703577
info@bijsophie.comKVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02